Металопластикові вікна REHAU

Пропонуємо енергозберігаючі металопластикові вікна відомого європейського виробника REHAU. Ви можете купити пластикові вікна, віконні системи на балкон (двері і вікно) а також замовити складні віконні конструкції на індивідуальне замовлення.

Всі вікна виготовляємо з 3, 4, 5, та 6-ти камерної профільної системи Рехау. Високоякісні енергозберігаючі склопакети товшиною від 33мм.

Опис

Віконні системи Rehau від виробника Профіль REHAU Euro-Design 60 має трикамерну структуру рами та стулки з монтажною глибиною профілю 60 мм. Доступність профілю REHAU Euro-Design 60 дозволяє використовувати його для виготовлення пластикових вікон, призначених для встановлення у квартирах та будинках. Ця профільна система відповідає усім вимогам ДСТУ.
Віконні системи Rehau від виробника Профільна система REHAU Euro Design 70 відповідає на запити найвибагливіших клієнтів та максимально підходить для енергозберігаючого заміського будинку чи сучасної квартири. Різноманітність форм та кольорів профілю REHAU Euro Design 70 відкриває великі можливості для реалізації індивідуального дизайну приміщення.
Віконні системи Rehau від виробника Відмінна теплоізоляція вікон із профілю REHAU Brillant-Design забезпечує комфорт та затишок завдяки глибині коробки 70/80 мм та двом контурам ущільнення. Вікна із профілю REHAU Brillant-Design якісно захищають приміщення від холоду та протягів. Інноваційний пристрій профілю забезпечує надзвичайно високі показники коефіцієнта опору теплопередачі профілю.
Віконні системи Rehau від виробника Вікна із профілю Rehau Synego мають унікальну конструкцію шириною рами 80 мм, 6 камер у стулці та 7 камер у рамі. Вікна із профілю SYNEGO MD відповідають стандартам пасивного будинку згідно ift-Richtlinien. Коефіцієнт теплопровідності (Uw) для вікон SYNEGO MD (з середнім ущільненням) на 45% ефективніший у порівнянні зі стандартними пластиковими вікнами.
Віконні системи Rehau від виробника Вікна з профілю Rehau Geneo з монтажною глибиною рами 86 мм – це революція у сфері енергоефективності пластикових вікон. Завдяки збільшенню вмісту скловолокна у профілі стулки понад 50% RAU-FIPRO X є високоефективним матеріалом для широкого спектру застосування та збільшує відомі переваги RAU-FIPRO на коефіцієнт X.