Двері металопластикові

Опис

Міжкімнатні двері ПВХ

Двері з ПВХ, що встановлюються в основному між кімнатами будинку, забезпечують надійну звукоізоляцію і теплозбереження всередині будинку.

Вони є хорошим рішенням для міської квартири, так і для будинку. Колірні рішення міжкімнатних дверей та форма можуть бути і білими, ламінованими та під дерево.

У дверях використовується фурнітура, що дозволяє зачиняти та відчиняти двері з легкістю. Конструкція пластикових дверей виглядає легко та витончено. Головним плюсом міжкімнатних пластикових дверей служить їхня низька вартість порівняно з вхідними.

Вхідні пластикові двері

Двері з металопластику найчастіше встановлюються у заміських будинках. Дані двері чудово справляються із завданням шумоізоляції та теплозбереження приміщення.

Вхідні металопластикові двері забезпечують надійність завдяки посиленому профілю рами та стулки. Вхідний профіль має посилені петлі, замок із різними способами закривання. В результаті двері з ПВХ є відмінним рішенням для приватного будинку.

Балконні двері ПВХ

Хороші пластикові балконні двері захистять квартиру від шуму, вітру холоду та збережуть комфортний мікроклімат у будинку. Двері на балкон повинні забезпечувати захист від шуму, пилу, протягів. Використовуваний профіль при виробництві балконних дверей ідентичний профілю пластикових вікон.

Ми пропонуємо своїм клієнтам широку палітру кольорів профілів, а також варіанти ламінації балконних пластикових дверей під дерево.